Aktuell kull-->

Planerad kull-->

Tidigare kullar-->


 

Valparna föds upp inne, i hemmiljö, tillsammans med oss och de andra hundarna. För att ge valparna en bra grund att stå på försöker vi låta valparna uppleva så mycket som möjligt och ge dem positiva erfarenheter av allt de kan tänkas möta i vardagen.

Vi har som ambition att föda upp friska, samarbetsvilliga, arbetsglada hundar med alla de typiska egenskaperna en retriever ska ha. Självklart ska de vara rastypiska exteriört, men för oss går mentaliteten före utseendet. Vi tycker en hund är vacker, oavsett ras, när den är korrekt och lämpligt byggd för sitt ändamål.  

Flatcoated Retrievern är en mångsidig ras tack vare deras stora arbetslust och viljan att vara till lags, will-to-please. Den behöver både mental- och fysisk aktivering för att må optimalt och genom att ge den det ökar du dina chanser för att få den trevliga och sociala hund du vill ha!

Vi har ambitioner med en valpkull och vi vill också att våra valpköpare har ambitioner med sitt valpköp. Vi vill ge våra valpköpare allt det vi uppskattar som hundägare! Valp säljes företrädesvis till dig som vill erbjuda ett aktivt hem.
 
Vi vill att ni röntgar era hundars höfter och armbågar,
samt ögonlyser och gonioskopiundersöker dem vid 1-2 års ålder.
Vi ser gärna att ni kommer på MH (mentalbeskrivning) och även jaktlig avkommebeskrivning. Båda beskrivningarna är väldigt intressant och roligt för dig som hundägare.


Allt för att kunna kontrollera vårt val av kombination samt vårt fortsatta avelsarbete, förhoppningsvis till glädje för våra valpköpare. Kombinationen uppfyller alltid kraven från avelsrådet arbetsmässigt och hälsomässigt!

Valparna levereras vid tidigast 8 veckors ålder och är då givetvis valpkullförsäkrade, veterinärbesiktigade, vaccinerade, avmaskade, ID-märkta och registrerade i SKK.

Det ingår även:

  Skötselråd
  Valppaket (mat, koppel, filt,  m.m.)
  Träningshjälp
Trimning
  Regelbundna valpträffar
  Jaktträffar
  Läger och annat.

Naturligtvis står alltid dörren öppen om ni skulle stöta på något som vi kan hjälpa till med!
Är ni intresserad av en valp från kenneln eller bara vill prata,
är ni varmt välkomna att höra av er!


Välkommen till kennel Classic Worker's!!
Josefin och Peter

Josefin 070-218 70 36
E-mail

 <-TILLBAKA